Videopelien soundtracksuosikkini

Listailen muutaman videopeleistä tutun musiikkikappaleen, jotka ovat tehneet muhun vaikutuksen. Kyseiset pelit itsessään eivät välttämättä lukeudu suosikkeihini - jotkin niistä tosin niin tekevät.

World of Warcraft: The Culling

Jos WoWissa on jokin ollut aina täydellistä, se on ehdottomasti musiikki.World of Warcraft: Ulduar antechamber/Dark Ironforge/Grim BatolWorld of Warcraft: Rise of the VrykulWorld of Warcraft: InvincibleQuake II: Descent into CerberonMax Payne 2: The Fall of Max Payne: Main themeDishonored: Jon & Daniel Licht - Honor for AllBastion: Darren Korb - Build That Wall (Zia's Theme)Lode Runner: The Legend Returns: Main theme

Tämä peli tuli joskus 90-luvulla hakattua läpi moneen otteeseen niin yksin kuin kaverin kanssa. Niinä päivinä kun pystyi moninpelaamaan saman näppäimistön voimin! Hurjaa.Chivalry: Medieval Warfare: Onward to GloryShellShock Live -flash-pelin musiikki oli todella positiivinen yllätys. Jos kukaan tietää, mikä kappale on kyseessä, mulle saa kyllä kertoa!

Toistaiseksi mulle ei tule mieleen muita hyviä biisejä, mutta postailen (voi miten olenkaan yrittänyt välttää tuon sanan käyttämistä!) sitten uudestaan kun tulee. Minkä videopelin soundtrack on tehnyt suhun suurimman vaikutuksen? Oletko tavannut pelejä, jotka loistivat ääniraidoillaan, mutta eivät muulla sisällöllään?

2 kommenttia:

  1. noista viisuista erityisesti tuo descent into cerberon on kuulunut jo pidemmän aikaa minun suosikkipeliviisuihin :) tutustuin quake 2:een vasta 2006 mutta se on edelleen yksi lempi-fps:eistäni eikä vähiten musiikkiensa ansiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Quake II:ssa on kyllä jotain mitä muissa Quakeissa tai uudemmissa FPS:issä ei ole, ei pelkästään musiikkien osalta mutta muutenki! Harvemmin peligenren alulle laittajat on yhtä vaikuttavia.

      Poista