Kevät ja kuvat

Iltapäivää!

Tässä Rhapsodya kuunnellessani iski taas hirveä himo wowittaa, mutta Acer on jälleen korjauksessa. Koneen sammumisongelma ei korjaantunut uuden kovalevyn myötä - ja miksi ihmeessä olisi korjaantunutkaan? Toivon sydämeni pohjasta, että Acer-huoltomiehet ymmärtäisivät tällä kertaa antaa mulle kokonaan uuden yksilön, sillä en oikeasti usko, että tuota saa enää korjattua. Kaduttaa jo koko koneen osto; ottaisin mielummin rahat takaisin ja rakentaisin itselleni superkoneen, mutta tuskinpa tuo on mahdollista. Silloinen elämäntilanteeni ei sallinut pöytäkoneen ostoa, mutta seuraava koneeni tulee todellakin moinen olemaan. Sitä en kuitenkaan osta ennen kuin Acerini vakuutus tulee tiensä päähän.

Hyi, Suomessa on kevät. Kaikista vuodenajoista tykkään keväästä vähiten. Se on vaan jotenkin niin hikistä aikaa, ja kaikkialla on märkää ja kosteaa. Kesä olisi kiva, jos silloin ei olisi niin kuuma. Ei sellainen edes sovi tähän pohjoiseen imagoon. Syksyllä asioiden kulku lähtee ehdottomasti nousuun sateen ja raikkauden merkeissä, ja talvella - etenkin alkutalvesta, kun maa on tuoreesti jäässä - saa ihastella Suomea oikein urakalla.

Ohessa on muutama edellispäivän kuvailujen tuotos. En saanut aikaiseksi oikein mitään suunnittelemaani, ja kamerakin trollaili päin naamaa, mutta ainakin mulla on nyt hallussani pari tuoretta kuvaa itsestäni.


En oikeastaan tykkää tällaisista kliseisistä silmäkuvista, mutta tulipahan otettua. Eipä tuo ainakaan vahvista mun ikäkriisiäni... Ryppyjä!

Jotain metsänhenkijeesustelua.
o_O

Yllä olevassa kuvassa näkyy ihan selkeästi, miten eri paria mun silmäni ovat. Oikeanpuoleinen silmäluomi roikkuu ulkoreunalta 90-luvun lopulla tapahtuneen ampiaisen piston vuoksi. Siispä hymiö o_O kuvaa mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti