Eilisestä

Mun oli tarkoitus päivittää blogia jo eilen, mutta väsähdin alkuillasta niin pahasti, että vaan loikoilin sohvalla ja katselin Achievement Hunteria. Väsymykseen mulla on kuitenkin hyvä syy - ja vieläpä todistusaineistoa.

Päivän toimintapuoli alkoi sillä, kun lähdettiin Huittisten Giganttiin ostamaan Matthew:lle uusi hiiri. Sen löydyttyä jatkoimme matkaa Tyrvään Pyhän Olavin kirkolle. Vaikka uskontokriittisiä olemmekin, on kyseisessä paikassa mukava vierailla sen kauneuden vuoksi. Ihme ja kumma, tällä kertaa löytyy kuvia itse bloggaajasta, sillä hän sai kerrankin toimia jonain muuna kuin paparazzina! Kiitokset äidilleni meistä otetuista kuvista, jotka ovat muuten kännykkälaatua, sillä kamerani jouti korjaukseen makrosäätöpainikkeen hajoamisen vuoksi.

Kotona Matthew totesi metsämansikkaistutuksemme kuolleiksi, joten kävimme pöllimässä viereisen metsän laidalta pari uutta puskaa, jotka iltahelteessä takapihalle istutimme. Uuden kodin sai myös eräs pikkuinen kataja (ilmeisesti?), mutta ei siitä sen enempää...

Päivän viimeinen mainitsemisen arvoinen asia on, että ostin tässä talossa XBoxia kovasti viime aikoina rasittaneen BioShock Infiniten Steamin alennusmyynnistä hintaan 24,99€! Kyseinen alennus ei valitettavasti ole enää voimassa, mutta Steamin kesäale kannattaa tosiaan tsekata; pika-alet päivittyvät kahdeksan tunnin välein. Muutama peli tulee varmasti vielä kesän aikana Steamin kautta ostettua.

2 kommenttia:

  1. Hyvin todennäköisesti kaikki Steam-alen pelit tulevat vielä viimeisinä päivinä uusintana alennukseen, näin on käynyt ainakin aiemmissa aleissa. Eli vaikka jos joku vielä haluaa sen Bioshockin niin no worries :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, enpä ole huomannutkaan tällaista aiemmin. :) Kiitos tiedosta! Voin siis vielä harkita tuota Borderlands kakkosta vähän kauemmin. :D

      Poista