En sentään ole kuollut

Oon ollut loppukesästä ihan järjettömän huono bloggaaja, enkä pelkästään TRBKaOLE:ssa, vaan myös WoW-blogin puolella. Oon kyllä yrittänyt ottaa blogia varten kuvia meitin tekemisistä (valitettavasti Lumialla, koska korjauksesta palannut kamera on vielä noutamatta), mutta inspiraatio bloggaamiseen on lomaillut jossain ihan muualla kuin tässä huushollissa.

Suureksi pettymyksekseni luin tänään, että Elder Scrolls Online tulee olemaan subscription-pohjainen. Pelin oston yhteydessä saa 30 päivää ilmaista peliaikaa, jonka jälkeen pelaaminen maksaa 14.99 USD per kuukausi. Kuukausihinnaltaan peli on siis lähes samaa tasoa kuin 8-vuotias World of Warcraft; toivottavasti hinta kielii myös samasta laadusta, sillä ESO todella kiinnostaa mua. ESO:n betatestiin hain mukaan jo aikoja sitten. Pelin julkaisu sijoittuu mitä luultavimmin keväälle 2014.

Pelailujutuista vielä sen verran, että asennan juuri Assassin's Creedia, joka on odotellut hyllyssä ainakin kesäkuusta saakka. Assassin's Creed II odottaa myös vuoroaan, kolmonen löytyy ostoslistalta ja nelonen odottaa julkaisuaan. Pelikuulumisia tulen myös luultavasti tulevaisuudessa toimittamaan kuvankaappauksien merkeissä, mikäli saan jotain tarpeeksi kiinnostavaa/julkaisemisen arvoista aikaan. Enköhän ainakin jotain saa! :D

Sitten niitä ihanaisia Lumia-kuvia! Seuraavat laatuotokset ovat meitin kokkailuista sekä ruuanlaittotaitojen yhdistämisen tuloksista. Kuvissa siis tehdään viiltoja perunaan, ja viiltoihin tungetaan juustoa ja kinkkua. Viimeisessä kuvassa makoilevat juuri uunista tulleet perunat, joiden päälle on lisätty juustoa. Myöhemmin kokkailtiin myös "takkiperunoita", jotka muhivat foliossa ainakin tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti