Raided land

Steamin kautta latautuupi juuri tällä hetkellä itselleni ostamani aikainen joululahja, Dishonoredin DLC:t. Vaikka itse pelin jo omistankin, ostin kuitenkin tuon game of the year-editionin, koska se oli edullisempi kuin DLC:t yksittäin hankittuna. Dishonoredissa olisi vielä ennen DLC-sisällön pelaamista tarkoituksena suorittaa läpipeluu tappamatta ketään, ja siitä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen. Siitä lähtien kun aloin ensimmäisiä YouTube-pelittäjiä seuraamaan, olen halunnut liittyä heidän joukkoonsa. Olen kuitenkin ajatellut, etten ole tarpeeksi karismaattinen enkä keksisi videoilla mitään puhuttavaa. Nyt kun mieliala on ollut jo pari viikkoa mollivoittoinen, tuntuu siltä, että mun on korkea aika tehdä jotain omaa. Hankkia joku ihan oma juttu. Siispä musta nyt tuntuu, että olen tosi lähellä noiden pelivideoiden tekoa. Vielä hieman rohkeutta täytyy kerätä ja mikrofonin äänenlaatua testata, mutta muuten kaikki tuntuisi olevan valmiina. Tarkoituksena olisi siis tehdä pelivideoita omalla tyylilläni suomeksi, ilman stressiä siitä puhunko tarpeeksi, olenko tarpeeksi hauska tai viihdyttävä ja mistä nyt voikin sitten murehtia.

Mulla taisi kestää kolme päivää tajuta eräs uutinen. Spotify lähetti mulle sähköpostia, että Raided Land by Human Fortress is now available. Olin, että okei, kiva! Nyt se sitten iski, että perhana, Human Fortress julkaisi uuden albumin! Viisi vuotta sitten edellisen albuminsa Eternal Empire julkaissut Human Fortress joutui löytämään itselleen uuden vokalistin jatkaakseen eeppisen battle metallin linjalla. Raided Landia kuunnellessa tulee vahva fiilis siitä, että bändi on kuin onkin löytänyt tyylilleen erittäin sopivan laulajan. Tietyillä kappaleilla, esim. Under Siege onnistuu Gus Monsanto kuulostamaan hieman villevalomaiselta, mutta korkeammalle mennessä Human Fortress-fiilis palaa jälleen. Albumi itsessään ei ole aivan sitä tyyliä, mitä yhtye edusti kahdella ensimmäisellä albumillaan, vaan kolmannen albumin vaikutuksen voi sillä kuulla. Kyllä tämän kuitenkin suhteellisen perinteiseksi Human Fortressiksi tunnistaa. Hyvä hyvä! Human Fortress ei tuota pettymystä ja ansaitsisi ehdottomasti olla tunnetumpi.

Olisin tahtonut liittää näytteeksi albumin avausraidan sekä nimikkobiisin Raided Land, mutta en sitä YouTubesta vielä löytänyt. Sen sijaan siis The Chosen One.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti