Täällä taas!

Taitaa olla sanomattakin selvää, että pidin bloggailusta aikamoisen tauon. Ei ole yksinkertaisesti ollut inspiraatiota kirjoittaa, ja päivitettävää löytyykin monen asian saralta. En vielä tiedä, jatkanko tämän blogin parissa vai aloitanko bloggauksen alusta, mutta tähän blogiin on kuitenkin tullut jo sen verran muistoja sekä hyvistä että huonoista hetkistä, että olisi sääli jättää ne kaikki taakse. Tuohan on yksi mun bloggaustavoitteista ollut aina, saada aikaan sellainen vahvoja muistoja täynnä oleva blogi.

Viime päivityksessä tammikuussa kerroin, että meille on tulossa koira. No, meille tulikin kaksi koiraa. Dion lisäksi meille muutti Dion täysveli Dali. Pojat ovat erilaisia monessa mielessä. Dio on suurikokoisempi, ja luonteeltaan melko dominoiva, mikä näkyi jo pentue-elämässäkin. Dio oli usein ruokakupilla ensimmäisenä, ja kun aluksi ruokin pojat yhdessä, se näkyi silloinkin. Pian kuitenkin pojat erotettiin lapsiportilla, ja nykyään Dio ja Dali ruokailevat, nukkuvat, kouluttautuvat ja viettävät suureksi osaksi aikaa eri huoneissa, toki saaden myös leikkiä keskenään silloin tällöin. Pojat myös ulkoilevat erikseen. Hukkaset ovat nyt 12-viikkoisia.


Pieni, riistanvärinen Dali tunnettiin kasvattajalla nimellä pusupoika ja myöhemmin halinalle. Nuo nimet kertovatkin pojan luonteesta aika paljon. Vaikka uusia, teräviä ja hienoja hampaita täytyykin välillä testata emäntään, huonekaluihin ja vähän kaikkeen, mutta varsinkin emäntään, on Dali luonnostaan alistuvainen ja helläluonteinen seuraaja. Luonne-erot vaikuttivatkin suurimmaksi osaksi siihen, kumpi pojista muuttaisi mun ja Matthew:n kanssa asumaan meidän rivitalokaksioon (vai kolmioon? En tiedä, lasketaanko asunnon keittiö kokonaiseksi huoneeksi.) Ihan mukavan kokoinen asunto on kuitenkin kyseessä; koirakin sinne vaivatta mahtuu. Keskusta-asumisesta huolimatta Dali tulee edelleen saamaan liikuntaa sekä myös mahdollisuuden juosta vapaana. Dio taas saa nauttia tarhaelämästä äitini työpäivän ajan, ja pääsee pelto- ja metsälenkeille päivittäin.


Asunnosta tulee kuvia myöhemmin, siellä kun ei vielä pahemmin huonekaluja ole, mutta kohta niitäkin saadaan! Ja tärkeimpänä nettiyhteys, joka asennetaan 28. päivä! :D Muutto kuitenkin luultavasti tapahtuu muutamaa päivää aikaisemmin, kunhan tarpeeksi tavaraa on siirretty ja asiat muutenkin kunnossa. Katselin juuri on24.fi -tavaratalon sivuilta aivan ihanaa sänkyä! Ai että. Jos muuten haluatte hiukan auttaa meitä huonekalujen sun muun roinan hankinnassa, voitte halutessaanne rekisteröityä tuonne on24.fi:hin käyttäen koodia LALJWAF. Tällöin saan kanta-asiakastililleni 5€ rahaa, josta voi tietyn prosenttimäärän käyttää ostosten maksussa. Rekisteröitymällä asiakashankintakoodia käyttäen saa myös omalle tililleen 15€ samanlaista rahaa. Tilille lisätään 1€ joka toinen viikko, eikä sen eteen tarvitse tehdä mitään. Rekisteröityminen ei maksa mitään, eikä myöskään sido mihinkään. :) Kaikki apu on tervetullutta ja erittäin arvokasta, mutta tietenkin myös vapaaehtoista.

Blogin ulkoasu ja rakenne menevät varmaan kohta remonttiin, mutta toivotaan, että uuden kameran, asunnon ja elämänmuutosten myötä myös bloggausinspiraatio palaisi jälleen. Hyvää kevättä kaikille toivottavat Olivia/Nica, Dio ja Dali.

2 kommenttia:

  1. En nyt voi sanoa olevani kiinnostunut tuosta on24.fi:stä mutta koska siinä ei sitoutunut mihinkään ja ei ollut suuri vaiva rekisteröityä, niin tein sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Paljon kiitoksia! :D Olen siis hieman lähempänä tuota ihanaista sänkyä! :D

      Poista