Kämppäkierros

Minä, Matthew ja Dali muutimme sunnuntai-iltana uuteen asuntoomme, joka on vielä hieman tyhjillään etenkin seiniensä puolesta, mutta alkaa muuten jo tuntua suhteellisen kodikkaalta. Ajattelin siis tehdä pienen asuntoesittelyn kuvien kera. Ensimmäisenä on keittiö, johon pääsee niin jääkaapin puolelta eteisestä kuin ruokapöydän vierestä olohuoneesta. Keittiön ja olohuoneen välillä on liukuovi, josta tykkään kovasti! Saatiin myös uusi hella juuri ennen muuttoa, koska vanha oli lievästi kökössä kunnossa. Kaikki pienet kodinkoneet lukuunottamatta extravedenkeitintä ovat omiani edellisistä asunnoistani. Pirttipöytä löytyi kirpputorilta 80 euron hintaan.


Olohuone on tyhjän tuntuinen, mutta en kuitenkaan tiedä, mitä sinne vielä mahduttaisi. Haluan kuitenkin, että se säilyy tilavan tuntuisena ja että Dalilla on siellä vähän tilaa juosta ja leikkiä. Televisiotaso, hylly ja retrolamppu ovat samalta kirpparilta kuin keittiön pöytä ja penkit, sohva on minun ja jakkaran löysi äiti kotoa jostain varastosta. Matto olisi tuolla toki ihan kiva, mutta koska Dali ei ole vielä sisäsiisti, ei sellaista ole vielä hetkeen tulossa. Ehkä kesän jälkeen voisi sopivaa mattoa katsella.

Civilization Revolution peluussa.

Makuuhuoneemme on erittäin minimalistinen. :D Patjat, tuuletin, lamppu ja Dalin peittopeti. Olen tosiaan katsellut netissä yhtä aivan ihastuttavaa sänkyä, mutta syy sen puuttumiseen piilee jälleen koirassa: Dalilla on uudet, hienot hampaat ja niitä pitää testata kaikkeen... Siispä jätän tuon sängyn suosiolla ostamatta, mutta vain toistaiseksi! Pureskeluvaiheen pitäisi onneksi loppua vuoden loppuun mennessä. Kaappitilaa on makuuhuoneessa kyllä vaikka muille jakaa! Ei olla vielä saatu kuin puolet kaapeista käyttöön, saati täyteen.


Pienestä eteishuoneesta (jossa myös kaappitilaa komeasti) seuraava on tällainen tila, josta pääsee makuuhuoneeseen (kuvasta oikealle), keittiöön (kuvasta vasemmalle) ja olohuoneeseen (kuvasta taaksepäin). Eipä siitä sen kummempaa sanottavaa ole. Dalin pissapaperit ovat pääasiassa tässä huoneessa, vaikka niitä muualtakin löytyy.


Seinille olisi tosiaan tarkoituksena löytää jotain kivaa. Siellä ei toistaiseksi roiku muuta kuin peili olohuoneessa. Lamppu eteishuoneessa olisi kätevä, makuuhuoneessakin ehkä, vaikka makuuhuoneen nykyinen lamppu riittääkin meille vallan mainiosti, sillä emme juurikaan vietä siellä aikaa muuta kuin nukkuessa ja vaatteisiin liittyvien asioiden parissa.

2 kommenttia: