Rhapsody of Fire

Otsikkona yksinkertaisesti Rhapsody of Fire. Mitään parempaa en pysty keksimään, tuossa tiivistyy jo kaikki tarpeellinen. Vihdoin ja viimein näin rakkaan Rhapsodyni livenä Tavastialla, Helsingissä. En saanut tuoda pääasiallista kameraani sisään (koska se on "liian pro"), joten kuvien laatu vaihtelee paikoitellen surkeasta erittäin surkeaan ja siitä pahoitteluni. Pakko ne on kuitenkin jakaa. Joten, olkaa hyvä, pieni osa Rhapsody-kokemustani, joka oli ehdottoman ikimuistoinen.

"Fabio and an angel of some sort. Yeah, I named the massive ball of light Fabio."
Gloria, gloria perpetua
Fabio laulattaa tyyppiä, jota kadehdin tällä hetkellä enemmän kuin ketään muuta.

Settilistan parhaita paloja olivat ainakin Dawn of Victory, Lamento Eroico ja - tietenkin - Emerald Sword. Olen koko ajan tiennyt, että Fabio Lione osaa laulaa. Mutta Lamento Eroicon aikana mies kyllä yllätti mut täysin! Sellaista MUHKEAA ja samaan aikaan syvää laulantaa ei ole yhdelläkään nauhoitteella kuulunut. Mahtavin osa koko keikkaa oli se, kun lopussa Fabio Lione tuli lavan reunalle brofistamaan (HUOH, PewDiePie -termi, mutta en tiedä miksi muuksi sitä kutsua! :D) muutamaa eturiviläistä. Fabsku oli jo melkein nousemassa, mutta kurottauduin viimeisenä häntä kohti. Jäi kymmenen senttiä vajaaksi, etten ylettynyt hänen käteensä, joten hyppäsin ja nappasin sekunniksi kiinni hänen nyrkistään. Vaivannäöstäni sain Fabiolta peukutuksen ja "YEAH!" -huudahduksen. :D 

♥ ♥ 

Samana iltana esiintyi myös Gamma Ray, joka kutsui Fabion lavalle. Siinä sitten piti vielä vähän energiaa repiä jostain. Mulla ei ole hajuakaan, mistä nuo energian rippeet olivat peräisin, mutta jostain ne vielä löytyivät - Fabiolle siis, vaikka Gamma Raykin oli oikein hyvä.


Mulle henkilökohtaisesti se tunne, kun näkee sen ykköslempparibändin livenä ja antaa kaikkensa sen eteen, että myös bändille tulisi mahdollisimman hyvä fiilis mulle ja kaikille muille paikalla olijoille soittamisesta on aivan uskomaton. Ehdottomasti yksi parhaista tunteista, mitä olen elämäni aikana kokenut. Ensimmäisen kerran koin sen Scorpionsin kanssa vuonna 2007, nyt Rhapsodyn kanssa vuonna 2014.

Kiitos Rhapsody of Fire. Mää rakastan teitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti